Spring til indhold

Værksteder

På Børnemuseet er der flere faste aktiviteter, som børnene kan prøve kræfter med, når de er på besøg. Man betaler for hver aktivitet med museumsdollars. 

cupcake

Pynt din egen cupcake

I vores hyggelige café kan I pynte jeres egen cupcake med hjemmelavet icing og farverigt krymmel for 4 musumsdollars. Børnene vil elske at blande deres icing med deres favoritfarve og pynte deres helt egen cupcake. Vi bager på daglig basis med særligt udvalgte ingredienser. Spis kagerne på museet, eller få dem med hjem i en fin bageæske.

design-tool-pen-station

Maleværksted

Mal dine egne magneter, udsmyk din egen T-shirt eller mulepose, eller dekorér flotte figurer med maling, tuscher og glimmer i vores kreative maleværksted. Figurer, tekstiler, lærreder osv. kan købes i receptionen, og derefter kan børnene slå sig løs i alle de materialer, der står på hylderne i værkstedet. Maleaktiviteterne koster mellem 2 og 9 museumsdollars.

soap

Bland din egen sæbe

Bland din egen sæbe med præcis den duft og farve, du har lyst til for 5 museumsdollars. Man får en sæbebase udleveret, hvorefter børnene selv vælger duft og farve, blander sæbemassen og hælder den op i en af de mange flotte forme. Sæberne får de selvfølgelig med hjem, og kan pakkes ind i flot cellofanpapir. En hyggelig gaveidé!

dating-lips

Lav din egen økologiske læbepomade

Børnene får udleveret en grundmasse med lanolin, bivoks og en god, beskyttende olie. Grundmassen opvarmes, og de vælger selv mellem de økologiske olier og dufte som fx appelsin, lakrids eller pebermynte. Den hjemmelavede læbepomade koster 6 museumsdollars og man får den med sig hjem i en fin lille krukke, der kan dekoreres, så den bliver helt unik.

people-woman-9

Lav din egen hårpynt

Børnene kan kaste sig over filt, fjer og perler og kan med en limpistol selv dekorere en fin hårbøjle eller to hårspænder for 5 museumsdollars, som de selvfølgelig får med hjem til dem selv eller kan bruge som fine gaver.

toy

Foam Clay

Lav en sjov figur med modelleringsmassen Foam Clay! Især de yngre børn vil elske at få lov til at lege med det farverige Foam Clay og pynte med fjer eller sjove rulleøjne. En portion Foam Clay koster 4 museumsdollars. Foam Clay tørrer op ved stuetemperatur og er super nemt at arbejde med.