Spring til indhold

Handelsbetingelser

Kurser og workshops

Alle kurser og workshops bookes via Børnemuseets profil på billetto.dk. Når kursuspladsen er booket, kan denne ikke refunderes eller ændres.

Der tages forbehold for, at kurser ikke vil kunne afholdes ved for få tilmeldte. I sådanne tilfælde refunderes deltagergebyret – dog ikke Billetto-gebyret.

Børnefødselsdage

Alle børnefødselsdage bookes ved hjælp af en en forespørgsel på bookingformularen her på hjemmesiden. I fællesskab finder vi en pakke og en dato.

Når fødselsdagen er booket (depositum overført via MobilePay), kan datoen for fødselsdagen ændres, såfremt der er plads, frem til 1 kalendermåned før fødselsdagens afholdelse. Herefter kan datoen for arrangementets afholdelse ikke ændres, med mindre der er tale om særlige forhold.

Ved aflysning af Børnefødselsdagen refunderes depositummet på 500 kr. ikke.

Forbehold

Børnemuseet tager forbehold for indtastningsfejl, trykfejl, prisfejl og force majeure i forbindelse med information om/afholdelse af kurser og børnefødselsdage. I tilfælde af tvivl om handelsbetingelser forbeholder Børnemuseet sig ret til at afgøre fortolkningen heraf.

Børnemuseet kan ændre i gældende handelsbetingelserne uden forudgående varsel.

Børnemuseets regler

I bedes hjælpe os med at gøre børnene opmærksomme på Børnemuseets regler.

Der skal være plads til alle vores gæster, derfor:

  • Der må ikke løbes i huset
  • Børnene må ikke råbe eller være højlydte
  • Man må ikke spærre området omkring trappen, men gerne bruge rebet, når børnene skal op og ned
  • Når børnene har leget med legetøjet eller klædt sig ud, bedes I som forældre sørge for, at de får lagt tingene på plads igen.