Julebagekursus for børn med Nikoline

I uge 47 og 49 har vi julebag på programmet med Nikoline fra Bagebloggen. Kom i julestemning med lækkert julebag, som børnene får med hjem efter hver workshop.

 

Det foregår kl 11-13 på følgende datoer:

26/11 Pebermyntekonfekt

3/12 Julecupcakes og brændte mandler

9/12 Juletræskringle og rensdyr skumfiduser

16/12 Pebernødder og havregrynskugler

 

Pris: 600,- / 500,- (medlemspris)

Bemærk det også er muligt at købe klippekort til vores løbende bageworkshops, hvilket kan være en fordel hvis man ikke kan deltage alle datoerne i et annonceret kursus. Herudover sparer man en del per workshop. Et 5-tursklippekort koster 700,-/600 (medlemspris) og et 10-turskort koster 1250,-/1100,- (medlemspris).

NB: Forældre er velkomne til at sidde i cafeen mens børnene bager. Søger man en forældrer-barn workshop, så er vores drop-in workshops, som vi løbende annoncere, åbne for forældrer-deltagelse.

Tilmeld med navn, alder og tlf. nr. via email til hej@boernemuseet.dk


Tegn - Og Male Kursus

 

Tegne- og malekursus for børn

Anbefalet alder: 6-12 år
Børnemuseets hyggelige tegne- og malekursus forløber over syv torsdage fra kl 15.45-17.30

2/11-14/12-2017

På kurset vil børnene bl.a. blive introduceret for forskellige materialer, tegne og maleteknikker, og farvelære. Alle børn får deres værker med hjem.

Sted: Børnemuseet, Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg C
Tilmeld med navn og telefon nummer på: hej@boernemuseet.dk

Pris: 850/750 kr. for medlemmer
Fortsættere: 750 kr.
Ved tilmelding af to børn gives 100 kr. rabat per barn.


Graffiti Kursus

Lær at forme graffiti-bogstaver, og lave seje skygger og effekter
Opstart uge 44: 7 Onsdage kl 15.45-17.30

1/11-13/12-2017

Kom på graffitti-kunst kursus med den dygtige graffitikunstner Mads. Du vil bl.a. lære at forme bogstaver, lave skygger og effekter, og seje farvespil. Underviseren Mads Haystrup har tegnet og malet graffiti siden han var 15 år, og har blandt andet været illustrator på “Helt klart – mere hiphop i skolen” – en grundbog om hip hop kultur.
Alder: min. 6 år
Sted: Børnemuseet, Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg C
Tilmeld med navn og telefon nummer på: hej@boernemuseet.dk


Smykkekursus

Går du op i detaljen og kan lide at give dig tid med at være fingernem? Så er dette smykkekursus lige noget for dig! I løbet af 7 tirsdage skal vi kreere vores egne smykker og arbejde med forskellige teknikker og materialer – blandt andet skal vi prøve kræfter med knytning, fimoler, perler og en masse andet. På kurset slipper vi kreativiteten løs, mixer materialer og teknikker og arbejder med at give smykkerne et personligt udtryk. Vigtigst af alt, giver vi os god tid og gør os umage! Så smykkerne, der kommer med hjem efter hver tirsdag, med stolthed kan vises frem fra smykkeskrinet eller gives til én, man holder af. Målet med kurset er at få udfordret sin kreativitet og skabt smykkedesigns på baggrund af egne ideer og valg. Underviser Simone Lasborg studerer iværksætteri og design på Københavns Erhvervsakademi og har selv deltaget i en lang række kreative kurser – senest på Designmuseum Danmark.
7 Tirsdage kl 16-17.30, 31/10-12/12-2017
Anbefalet alder: 6-12 år
Sted: Børnemuseet, Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg C
Tilmeld med navn, alder og tlf. nr. via email til hej@boernemuseet.dk


Vi har åbent Pinsemandag

Vi holder åbent hele dagen Pinsemandag d. 16. maj fra kl 10-17.30, hvor vi tilbyder alle vores faste spændende aktiviteter.
Hvis du kommer mellem kl. 11 og 14, kan du også være med til at lave flotte perler og halskæder i fimoler i vores smykkeværksted.


Kreative barselsworkshops på Børnemuseet

Børnemuseet åbner dørene for kreative workshops for mødre på barsel.
Hver tirsdag i juni inviterer vi til kreativ kvalitetstid med efterfølgende lækker sandwich på hjemmebagt økologisk bolle samt øko saft og kaffe/te.

Hver tirsdag i juni kl. 11 – 13

Du kan vælge imellem følgende workshops

Tirsdag d. 7 juni
Hånd- og fodaftryk af baby
Et aftryk af babys hånd eller fod er et dejligt minde og også en skøn gave til bedsteforældrene. På denne workshop vil du få hjælp til at lave et flot aftryk. Vi bruger farve, der får alle detaljerne frem. Der vil være forskellige farver og forskellige typer papir at vælge imellem, så du kan finde dit helt eget udtryk. Med i prisen er en flot ramme.

Tirsdag 14. juni
Mindfulness maleworkshop
På denne workshop inviterer vi til at opleve ro, nærvær og fordybelse gennem kreativitet.
Vi vil farvelægge smukke mandala mønstre på håndlavede gipsafstøbninger, og du vil blive vejledt i brugen af malingen og andre materialer. Samtidig vil der være en rolig stemning, der indbyder til fordybelse og stilhed. Catherine, der er mindfulness instruktør, vil guide workshoppen.

Tirsdag 21. juni
Lav en økologisk lotionbar
Forkæl dig selv med lidt luksus. Her får du mulighed for at lave en lækker lotionbar med økologiske ingredienser af den bedste kvalitet. Vi bruger forskellige olier, bivoks og dufte, der smeltes og støbes i form. Resultatet er en lækker lotion, der ser flot ud, dufter skønt og gør huden blød og smidig.

Tirsdag 28. juni
Smykkeworkshop
Her kan du lave et flot armbånd til dig selv eller en, du holder af. Der vil være et stort udvalg af flotte perler, snore og tilbehør. Du vil lære at lave de mest almindelige lukninger og få inspiration til flotte designs.

Pris pr workshop 250 kr. Inkluderer lækker sandwich og en øko saft eller en kaffe/te, alle materialer og kyndig vejledning,
Samlet pris for alle 4 workshops i juni: 900 kr.
Tilmelding pr email: hej@boernemuseet.dk