Skoler og institutioner


NB! Lige nu har vi et særligt klippekortstilbud til skoler og institutioner. For priser og forespørgsler kontakt os via hej@boernemuseet.dk eller på 25 75 41 42.

 

På Børnemuseet modtager vi besøg fra børnehaver, skoler og andre institutioner. Der er mulighed for at medbringe madpakker, der kan spises i vores lille selskabslokale Bageriet. Ved gruppebesøg over 8 personer kræver det booking på forhånd.

Til børnehaver, skoler og institutioner udbyder vi særlige aktiviteter. Der kan vælges blandt følgende:

 

RayRay koncert

I et univers med tropiske rytmer spiller RayRay gennemarbejdede sange, der tager fat på temaer som venskab, natur, sundhed og livsglæde. Musikken udspringer fra et reelt ønske om at skabe eftertænksomhed, inspirere børn til at komme ud i naturen, og vende tilbage til legen.

 

Kunst gennem tiden

Har I temauge eller skal jeres klasse igennem kunsthistoriens markante perioder (fx renæssancen, romantikken, impressionismen, eller pop art), så tilbyder Børnemuseet en rejse gennem kunsthistorien. Gennem en række workshops prøver børnene kræfter med periodernes kendetegn, og det hele ender med en udstilling, hvorefter værkerne kan tages med hjem. Det er både muligt at booke enkelte workshops og længere forløb.

 

Mal dit eget graffiti-navn

Med vejledning fra den erfarne kunstner Aymen Ajhani aka El Bohly kan børnene male deres eget graffitinavn på et minilærred. Workshoppen foregår i Børnemuseets værksted. Børnene bliver guidet trin for trin gennem de forskellige skridt, så de ender med et flot værk med seje effekter, former og farver. Børnene får naturligvis værkerne med sig.

 

Social Food aktivitet

Kom forbi med klassen eller gruppen og tril økologiske havregrynskugler eller deltag i en længere bageworkshop med økologiske ingredienser. Børnemuseet kan skræddersy social food aktiviteterne i forhold til, hvor lang tid I har til rådighed.

 

Kreativt værksted

Skoleklasser og børnehavegrupper kan også booke vores værksted og dekorere vores flotte figurer i pap, træ- eller terracotta. Selve dekorationsemnet skal aftales på forhånd ved bookingen, så vi kan sikre, at vi har materialerne hjemme.

 

 

Book nu