Faste aktiviteter


På Børnemuseet kan man kaste sig ud i forskellige kreative projekter, der er tilrettelagt børn i alderen 2-12 år. Man kan prøve de fleste aktiviteter hver dag i hele åbningstiden.

 

Pynt din egen cupcake

I vores hyggelige café kan man pynte sin egen cupcake med hjemmelavet icing og farverigt krymmel. Børnene vil elske at blande deres icing med deres favorit-farve og pynte deres helt egen cupcake. Vi bager på daglig basis med økologiske produkter, og vores farvestoffer er azo-fri. Spis kagerne på museet eller få dem med hjem i en fin bageæske.

 

Dekorér en flot figur

I det kreative værksted kan man tegne og male på f.eks. træ-, terrakotta- eller papfigurer. Vi får løbende mange spændende varer hjem, som børnene vil elske at male og dekorere. Man kan købe sit dekorationsemne i receptionen, og derefter slå sig løs i alle de materialer, der står på hylderne i værkstedet.

 

Bland din egen sæbe

På Børnemuseet kan man blande sin egen sæbe med en duft af f.eks. lilje, appelsin eller rose. Sammen med Børnemuseets medarbejder kan børnene vælge duft og farve, blande sæbemassen sammen og hælde den op i en form. Sæberne får de selvfølgelig hjem i små søde poser. En hyggelig gaveidé!

 

Lav din egen læbepomade

Få en lækker, økologisk og hjemmelavet læbepomade med hjem. Vælg mellem de lækre økologiske olier og varianter. Børnene vil selv være med til at blande den opvarmede grundmasse sammen med en god beskyttende olie, og de får den med i en lille krukke. Også en fin gaveidé!

 

Skriv et postkort med gammeldags blækpen

Vælg et af vores flotte postkort og sæt jer i temarummet Hjemme hos Bedste. Her kan I få udleveret en gammeldags fjerpen og skrive et postkort til Bedste eller en anden, I holder af. Børnemuseet og Post Danmark betaler portoen og sørger for at kortet når frem.

Mal din egen T-shirt, kasket eller mulepose

Mal din egen megaseje superhelte T-shirt med seje superheltelogoer. Få street-credit med din hjemmelavede kasket eller farvelæg din egen mulepose til gymnastiktøjet.

 

Byt dit gamle legetøj og støt Red Barnet

Har du et medlemskab til Børnemuseet, kan du bruge vores genbrugslegetøjsbutik som en byttebiks. Mål størrelsen på dit medbragte legetøj på vores målestation, og byt til et nyt stykke legetøj. I genbrugslegetøjsbutikken kan man også købe legetøjet, og derved støtte Red barnets katastrofeindsats.

 

Aktiviteter, der annonceres:

Mal dit eget graffiti-navn

At male sit eget graffiti-navn på et lærred er en populær aktivitet på Børnemuseet. Vores kunstner hjælper børnene med at forme bogtaverne, lave effekter, farvespil og flotte skygger. Børnene får naturligvis lærredet med hjem – lige til at hænge op i deres værelse.

Ansigtsmaling

Smuk sommerfugl eller sej superhelt? Medarbejderne på Børnemuseet har kreative talenter, og vil stå klar med pensel og farve, så børnene kan blive malet som deres yndlingsfigur. Kun fantasien sætter grænserne.

Tril økologiske havregrynskugler

Vi har en lækker havregrynsmasse klar, som de små hænder kan forme og trille i kokos. Tag dem med hjem i en sød lille pose, så er der guf til aftenhyggen.