PICASSOS DYR - TEGNEKURSUS


 

Med inspiration i Picassos dyretegninger får børn mulighed for at lære at tegne dyr i en streg uden at løfte blyanten fra papiret. Hvilke dyr er dine ynglingsdyr? Synes du, at dyr er spændende at se på og at være sammen med? Har du et kæledyr, eller drømmer du om at få et? Vil du gerne lære at tegne dyr og skabe dine helt egne dyretegninger? Så er dette kursus for dig. Vi fortæller om de dyr, vi bedst kan lide, og vi ser et slideshow med billeder af dyr og i nogle af de bøger, der findes med dyr, som Picasso havde et tæt forhold til. Han havde bla. en kat, en gravhund, en ugle, og en ged, som han tegnede igennem hele sit liv. At være tæt på dyr er at lære sig selv at kende.

Emilie Lundstrøm er billedkunstner og fotograf. Hun er vokset op på en lille ø i det sydfynske øhav med forældre, der begge er billedkunstnere, omgivet af mange dyr, som hun altid har haft en meget stor kontakt med. Emilie er uddannet fra Glasgow School of Art med en BA Hons og en MFA fra ICP BARD, New York.

Hun har undervist og lært børn at tegne på Skovshoved Skole, Frederiksberg Børnehave, på Abrons Art Center og Museum of The Moving Image i New York. Hun har undervist i tegning, fotografi, og fremtilling af mindre skulpturer i ler på bla. Lejre Museum inspireret af vikingefund. Emilie taler flydende engelsk, hvis der skulle være internationale børn på kurset.

Tid: Fredage kl 16-17.30 (2/6-23/6)

Alder: 5-9 år

Pris: 600 kr. (500 kr. for medlemmer)