Tegn og mal - begynderkursus for børn


tegne1

Børnemuseets tegne- og malekursus er for børn som godt kan lide at tegne og male, eller gerne vil blive bedre til det. Kurset fungerer som et grundkursus, hvor børnene vil få undervisning i basale male- og tegneteknikker. Vi blander vores egne farver ud fra de 3 grundfarver, udforsker forskellige materialer og arbejder med akrylmaling, vandfarve og blyant. Vi øver os både i proportionering, skyggelægning og skitsemetoder, men kommer også til at arbejde mere abstrakt. Børnene bliver dermed introduceret til en masse teknikker, de kan arbejde videre med fremover. Børnenes værker bliver løbende samlet i hver deres mappe, som de får med hjem ved kursets afslutning.

Alder: min. 6 år

Julie er autodidakt tegner og en kreativ sjæl på 25 år. Hun har været med på Børnemuseet siden museets opstart i 2015. Til dagligt studerer Julie design og iværksætteri på Københavns Erhvervsakademi. Her beskæftiger hun sig bl.a. med konceptudvikling, visuel kommunikation, produktudvikling og prøver i øjeblikket kræfter med at starte egen virksomhed.

 

Tidspunkt: Torsdage kl 15.45-17.30. Opstart i uge 36. Pris: 750/650 for medlemmer. Prisen inkluderer alle materialer. Der gives 100 kr. rabat ved køb af to pladser.

Tilmeld med navn, alder og tlf. nr. via email til hej@boernemuseet.dk